گفتمان

فقط چند لحظه کنارم بشین فقط چند لحظه به من گوش کن

گفتمان

فقط چند لحظه کنارم بشین فقط چند لحظه به من گوش کن

دولت تدبیر و امید و بی برنامگی

واقعا که خیلی جالبه دولت تدبیر و امیدی که در انتخابات می گفت طرح های اقتصادی ما همه آماده است و با شروع کار صد روزه بهبود می آوریم الان دچار بی برنامگی مزمن شده اند تنها برنامه ایشان تخریب قبل و امید به غرب می باشد شاه کلید آنان ظریف است که برود بگوید و بخندد و امتیاز بدهد شاید فرجی حاصل شود و تحریمها برداشته شود همین شد برنامه

حضرت امام خمینی (ره) :

غرب و شرق تا شما را از هویت اسلامیتان- به خیال خام خود- بیرون نبرند، آرام نخواهند نشست. نه از ارتباط با متجاوزان خشنود شوید و نه از قطع ارتباط با آنان رنجور.

همیشه با بصیرت و با چشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذارید که اگر آرام گذارید، لحظه‌ای آرامتان نمی‌گذارند»

چگونه‌ازموسسات مالی‌واعتباری‌وام‌بگیریم

وقتی گره کور در کار می‌افتد و شما هم علاقه ندارید به دوست و آشنا رو بیندازید شاید فکر کنید که گرفتن وام بانکی می‌تواند کارتان را راه بیندازد اما اگر تا به حال ـ بخصوص این روزها‌ ـ‌ برای دریافت تسهیلات به بانک‌های دولتی و حتی خصوصی مراجعه کنید، خواهید دید که دریافت وام‌های کوچک بیشتر شبیه میدان نبردی است که باید با مراقبت و دعای خیر از روی مین‌های ضد نفر مدارک و استعلام و ضامن و داشتن منابع رد شد!

به گزارش جهان به نقل از باشگاه خبرنگاران، در حال حاضر دریافت وام در صدر مشکلات و دغدغه های فعالان اقتصادی و بخصوص مردم عادی قرار دارد. پولدارها به فکر وام های کلان برای رونق کسب و کار خود و کسب درآمد بیشتر هستند و کم بضاعت ها هم به دنبال وام های خرد برای حل مشکلات پیش بینی شده و نشده شان.

عده ای می گویند حرص و ولع مسئولان دولت های قبل در وام دهی بی حساب و کتاب به افراد حقیقی و حقوقی باعث ایجاد این وضع شده و در حالی که بانک ها مجبور به ارائه هزاران میلیارد تومان وام تحت عناوین مختلف شده اند، غیرواقعی بودن نرخ سود بانکی و نورچشمی بودن برخی افراد باعث بازنگردانیدن وام ها به بانک ها و بروز مشکلی به نام مطالبات معوق شده است.

از سوی دیگر منابع زیادی از پول بانک ها به طرح مسکن مهر اختصاص یافته و منابع بسیاری از بانک ها را در اختیار گرفته و جیب آنها را خالی کرده است.

در این باره معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این که در حال حاضر بانک های کشور تا ۹۶ درصد از سرمایه خود را به عنوان تسهیلات ارائه می کنند، اظهار کرد: باید بانک های کشور حدود ۸۰ درصد از سرمایه خود را تسهیلات دهند، اما اکنون بانک ها تا ۹۶ درصد تسهیلات می دهند که ۱۶ درصد بیش از حد مجاز است.

عده ای دیگر از کارشناسان، موضوع تطابق نداشتن تورم موجود در جامعه با سودهای پرداختی بانک ها را عامل کاهش نرخ سپرده گذاری شهروندان در بانک ها می دانند.

در نتیجه به دلیل بضاعت کم بانکی و بخصوص بانک های دولتی متقاضیان تسهیلات درنهایت مجبورند بر وام گیری از موسسات مالی و اعتباری که دارای مجوزهایی نه چندان تائید شده هستند، تمرکز کنند. با این که براساس اعلام بانک مرکزی تنها یک موسسه ـ موسسه توسعه ـ رسما مجوز فعالیت دارد، اما ده ها موسسه مالی و اعتباری در بازار بانکی کشور فعالیت کرده، وام می دهند و سپرده می پذیرند.

با این حال، نگاهی به نرخ سودهایی که موسسات مالی، اعتباری به سپرده ها می پردازند و متقابلا نرخ سود سنگینی که برای پرداخت تسهیلات از متقاضیان دریافت می کنند، نشان می دهد که عملکرد این موسسات به تجارت پول با حاشیه سود های بسیار بالا تبدیل شده است. در حقیقت این موسسات به مردم پول می فروشند و می توانند بسرعت وام بدهند و در نتیجه در شرایط حاضر مطلوب نیستند، اما در دسترس هستند و به هرحال گره گشایی می کنند.

چگونه از موسسات مالی و اعتباری وام بگیریم؟


وام گرفتن از موسسات مالی و اعتباری دو گونه است. شکل اول دریافت وام در برابر سند و بدون نیاز به سپرده گذاری و شکل دوم، پرداخت وام در قبال سپرده گذاری. در اکثر موسسات دریافت وام در برابر سند انجام نمی شود و بیشتر تمایل به دریافت وام در برابر اخذ سپرده است. اگر سند ملکی معتبر دارید، می توانید به موسسه ها مراجعه کرده پس از ارزیابی ارزش سند، ۸۰ تا ۹۰ درصد ارزش آن را وام بگیرید. این روش ساده، اما گران است چون نرخ سود موسسات مالی و اعتباری بالا و به قول خودشان واقعی است، اما اگر سند ندارید، موسسه از شما سپرده دریافت کرده، آن را به عنوان وثیقه می پذیرد.

رویه کلی در این روش دریافت وام که البته موسسه به موسسه فرق می کند، این است که شخص حداقل به مدت سه ماه مقدار پولی را در موسسه سپرده گذاری می کند و آنگاه بین سه تا هشت برابر موجودی وام دریافت می کند. در این میان یک نکته وجود دارد و آن این است که برخی موسسات پس از پایان دوره سپرده گذاری، اصل سپرده را همراه وام به متقاضی برمی گردانند، اما برخی دیگر سپرده را تا پایان مدت بازپرداخت وام نزد خود نگاه داشته و پس از تسویه وام آن را می پردازند.

موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج


این موسسه نیز در بیشتر موارد بدون سپرده وام پرداخت نمی کند و تنها در مقابل پرداخت سپرده به عنوان وثیقه به ارائه تسهیلات می پردازد. این موسسه تا ۹۰ درصد رقم سپرده را به صورت وام به متقاضی پرداخت می کند. پس از سپرده گذاری مدت زمانی که لازم است تا وام به شخص متقاضی ارائه شود، دو تا سه روز خواهد بود.

موسسه مالی و اعتباری میزان


دریافت تسهیلات در موسسه مالی و اعتباری میزان متنوع است اما درمجموع به دو شکل بدون سپرده گذاری و با ارائه سند و با انجام سپرده گذاری و ارائه وثیقه صورت می گیرد. با این توضیح که برخلاف برخی موسسات، در صورت دریافت وام از طریق سپرده گذاری، اصل سپرده نیز حین پرداخت وام به شخص عودت داده می شود. در ارائه تسهیلات با ارائه سند، پس از ارزیابی سند، وثیقه ای معادل مبلغ وام در رهن بانک قرار می گیرد و براساس آن وام پرداخت می شود. اما درباره دریافت وام با پرداخت وثیقه و سپرده گذاری باید گفت، این موسسه تا سه برابر سپرده گذاری را به صورت وام به متقاضی پرداخت می کند.

موسسه مالی و اعتباری توسعه


پرداخت تسهیلات در موسسه مالی و اعتباری توسعه نیز به دو روش بدون سپرده گذاری و با ارائه سند و با انجام سپرده گذاری و ارائه وثیقه صورت می گیرد. قبلا این موسسه فقط در قالب مشارکت یا مضاربه وام پرداخت می کرد، اما در حال حاضر تا ۷۰ درصد رقم سپرده گذاری وام می پردازد.

موسسه مالی و اعتباری آرمان


موسسه مالی و اعتباری آرمان نیز هم با دریافت سند و هم به شکل دریافت وثیقه و سپرده گذاری به ارائه تسهیلات می پردازد. درباره پرداخت وام با سند، این موسسه ششدانگ از سند واحد مسکونی را تا وصول همه مطالبات در قالب قرارداد رهنی در وثیقه خود می گیرد. اما درباره پرداخت تسهیلات به سپرده گذاری در این موسسه، میزان تسهیلات، صددرصد مبلغ سرمایه گذاری است و سه ماه پس از سپرده گذاری پرداخت می شود.

موسسه مالی و اعتباری ثامن


این موسسه در مقابل ارائه تسهیلات سه ضامن می خواهد و ۳۰ درصد مبلغ تسهیلات باید به مدت سه ماه تا دریافت وام در موسسه سپرده گذاری شود.


کد مطلب: 326264

آدرس مطلب: http://jahannews.com/vdcaiiney49nuu1.k5k4.html


هیأت میثاق با شهدا

نگاهی به عزاداری مطلوب در یک هیأت دانشگاهی؛

هیأتی که می خواهد «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» را مصداق عینی ببخشد+صوت

26 آبان 1392 ساعت 16:29

این هیأت که برگزارکنندگانش، همگی دانشجو هستند، به مرور به ویژگی هایی دست پیدا کرده که مخاطبانش را به تحسین واداشته است.


گروه فرهنگی جهان نیوز: ایام عزاداری سالار شهیدان که فرا می رسد، بسیاری می دانند که برنامه شان چیست و قرار است به کدام هیأت بروند. اما برخی هم هستند که دنبال هیأتی می گردند تا از همه جهت بهترین برنامه را داشته باشد و زمانی را که برای عزاداری اختصاص می دهند بهترین استفاده را ببرند. هیأتی فارغ از حاشیه و کج سلیقگی ها! که البته این روزها به مدد تبلیغات دستگاههای فرهنگی و نیز آگاهی مردم، تعدادشان بسیار کمتر از گذشته شده است. 

«هیأت میثاق با شهدا» وابسته به بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) یکی از همان هیاتهاست که توانسته الگوی مناسبی برای هیات داری در کشور باشد.

این هیأت که برگزارکنندگانش، همگی دانشجو هستند، به مرور به ویژگی هایی دست پیدا کرده که مخاطبانش را به تحسین واداشته است.

شیوه عزاداری در این هیأت در ظاهر مشابه دیگر هیئات است اما زمانی که دل به روضه و نوحه و شعر و مرثیه ذاکرانش می سپاری، خبری از تحریف و مبالغه در آن نیست. اشعار میثم مطیعی و امیر عباسی دو ذاکر و مداح این هیأت که این روزها نوای شان در میان عزاداران دست به دست می شود، علاوه بر ذکر مصیبت وقایع عاشورا، حماسی است. در گوشه تاریخ نمانده است و عزادار را وادار می کند تا حسین(ع) و یزید زمان خود را بشناسد. ارتباط معناداری با وضعیت اجتماعی و سیاسی این روزها با روزگار حیات سالار شهیدان برقرار می کند و «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» را مصداق عینی می بخشد. نکته ای که در بسیاری از هیئات و عزاداری ها به آن پرداخته نمی شود.

"میثم مطیعی" این روزها چهره شناخته شده مداحی کشور است. او دانشجوی دکتراست و در مداحی هایش از بیان مطالب خرافی پرهیز کرده و اشعاری می خواند که توسط شاعران خوش ذوق و تحصیلکرده ای چون میلاد عرفان پور، محمدمهدی سیار و مرتضی حیدری آل کثیر سروده شده و تلفیقی از عاشورا و وقایع امروز است.




ویژگی شاخص دیگر این هیأت محتوای سخنان سخنران آن است. حجت الاسلام پناهیان، با در نظر گرفتن موضوعات مهم روز و نیاز مخاطب، یک موضوع مشخص را مد نظر قرارداده به تشریح آن در برنامه دهه اول محرم این هیأت می پردازد. مخاطب، در پایان سخنرانی احساس می کند به نکات تازه و نگاه جدید درباره مسأله مطرح شده دست یافته است. او هم یک بحث منطقی را شنیده است، همه به فکر فرو رفته است و هم روضه مرتبط با موضوع سخن را شنیده است. روضه خوانی حجت الاسلام پناهیان مانند همیشه کاملا با موضوع بحث مرتبط است و پیوندی عمیق میان عقل و احساس مخاطب برقرار می کند.


http://www.jahannews.com/images/docs/000325/n00325998-t.jpg

نظم در این هیأت حرف اول را می زند. خادمان و مسؤولان برگزاری هیأت، هر یک با توجه به وظیفه ای که بر عهده دارند، فضایی را ایجاد کرده اند که عزاداران در نگاه اول متوجه نظم حاکم بر مراسم می شوند، حتی اگر جمعیت عزادار آنقدر افزایش یابد که نتوانند در مسجد و فضای پیرامونی آن مستقر شوند. پیش بینی این موضوع هم شده است و عزادارن با پهن شدن موکتی بزرگ در خیابان اصلی دانشگاه، از مراسم بهره می برند.

غیر از متن مراسم عزاداری، حاشیه های این هیأت هم دیدنی است. از در ورودی که وارد خیابان اصلی دانشگاه می شوی، غرفه های فرهنگی با موضوعات مختلفی چون فروش محصولات فرهنگی نظیر تابلوهای هنری ـ مذهبی، نشریات، کتاب، پوشاک ویژه ایام عزای حسینی و... برای مخاطبان در نظر گرفته شده است. می شود بعد از مراسم دست پر از کتاب و نشریه و... از مراسم خارج شد.

در بخش بانوان نیز فضایی برای نگهداری از کودکان مهیا شده است که در آنجا هم کودک با داستان وقایع عاشورا و قصه های دینی دیگر و سوره های مبارکه قرآن آشنا می شود و مادر و پدر با خیالی آسوده، به عزاداری می پردازند.

http://www.jahannews.com/images/docs/files/000325/nf00325998-1.jpg

http://www.jahannews.com/images/docs/files/000325/nf00325998-2.jpg

هیأت میثاق با شهدا، غیر از برنامه ثابت دهه اول محرم که پس از اقامه نماز مغرب و عشاء برپا می شود، پیش از ظهر روزهای تاسوعا و عاشورا دسته بزرگ عزاداری خود را در خیابان های اطراف دانشگاه به حرکت در می آورد. راهپیمایی عزادارن حسینی در برپایی عزای اباعبدالله الحسین(ع) سنتی است که از گذشتگان برجای مانده است و زنده نگهداشتن این حرکت ارزشمند از ویژگی های دیگر این هیأت است. مبداء حرکت دسته عزا، مسجد دانشگاه و مقصد آن میدان شهید تهرانی مقدم (کاج) سعادت آباد در مجاورت مسجد الرسول(ص) است. حرکت این دسته عزاداری خود باعث جلب نظر اهالی محله های سعادت آباد و شهرک غرب نیز شده و تعدادی از هیأت این دو محله نیز برای اقامه عزا دسته های خود را به میدان شهید تهرانی مقدم هدایت می کنند تا عزاداری حسینی با شور و عظمت بیشتری برپا شود. اقامه نماز ظهر و عصر و بازگشت به سمت دانشگاه پایان بخش این راهپیمایی حسینی است.

http://www.jahannews.com/images/docs/files/000325/nf00325998-3.jpg


پس از ایام محرم نیز، هر یکشنبه بعد از نماز مغرب و عشاء برنامه سخنرانی و مداحی اهل بیت(ع) برقرار خواهد بود.


برنامه هفتگی هیأت میثاق با شهدا تا پایان سال ۱۳۹۲

تبلیغ و معرفی اینگونه هیئات در حالی که برخی با سبک خواننده های لس آنجلسی نوحه خوانی می کنند و سنت های خرافی نظیر حنابندان حضرت قاسم(ع) وجود دارد، لازم و ضروری است و باید این فرهنگ سازی ادامه پیدا کند.

شور و شعور حسینی وقتی چراغ راه زندگی مان می شود که هیئات عزاداری سالار شهیدان تبلور آن باشد. از نوحه و روضه تا سخنران و دسته عزاداری هیأت باید مسیر راه فردی، اجتماعی و سیاسی را روشن کند و گرنه عزاداری و نوحه سرایی صرف برای سالار شهیدان، هدف غایی نهضت حسینی را محقق نخواهد کرد.

کد مطلب: 325998

آدرس مطلب: http://jahannews.com/vdcdnk0sjyt0xn6.2a2y.html

جهان نیوز
  http://jahannews.com